• Rosengårdens helglunch

    • V.20 kl. 12:00-15:00 Inkl. bröd & ramslöksgremolata

6X7A0589
6X7A0650
6X7A0482
    • Förrätter helglunch

      Förrätter

    • Grön sparris från Stenhuse gård

      135:-

      Pata Negra / parmesan 24 mån. / citronemulsion / blommor & blad

    • Hummersoppa

      125:-

      Cognacscrème / räkor / selleri / fänkål

    • Varmrätter helglunch

      Varmrätter

    • Pennepasta

      125:-

      Rökt lax / ramslök / grädde / svart peppar

    • Panerad schnitzel

      160:-

      pommes, chili bearnaise, sallad

    • Långkok på lamm från Graute gård

      135:-

      Rödvin / vitlök / örter / persiljerotspuré / inlagd svamp

    • Steak minute

      175:-

      Black Angus / pepparsås / haricot verts / pommes

    • Tempurafriterad Portabellosvamp

      140:-

      Gotlandslinser / parmesan / vitlök / tryffel (veg.)

    • Gödkalvlever Anglais

      185:-

      Brynt smör, rökt sidfläsk, kapris, persilja, färskpotatis

    • Caldereta

      175:-

      Klassisk spansk fisk- & skaldjursgryta med aioli

    • Rimmad torskrygg

      195:-

      Handskalade räkor, pepparrot, ramslöksgremolata, kokt färskpotatis

    • Wallenbergare

      160:-

      Potatispuré, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon

    • Efterrätter helglunch

      Efterrätt

    • En kula glass, salmbär 

      45:-
    • Saffranspannkaka

      95:-
    • Crème brülée

      90:-
    • Chokladtryffel

      45:-