Catering

Vi på Restaurang Rosengården ordnar catering för alla typer av festligheter, stora som små. Vare sig ni vill ha en pompös bröllopsmiddag, gotländsk sommarbuffé eller en trevlig middag så kan vi skräddarsy efter Era önskemål till humana priser.

    • Menyförslag catering

      Priser per person inkl. moms

    • Lätt måltidsbuffé

      125:-

      - Ädelostpaj med blomkål och kyckling (eller annan paj)
      - Blandad sallad med vinägrett
      - Hembakat surdegsbröd ramslöksgremolata

    • Sommarbuffé

      345:-

      - 2 sorters sill med tillbehör (rödlök, gräddfil)
      - Västerbottenostpaj
      - Gravad lax med gotländsk senapssås
      - Kalvrostbiff med chiligremolata och primörsallad
      - Kokt potatis ( färsk vid säsong )
      - Knäckebröd, hembaktbröd smör

      - Ramslöksfärskost

      - Vaniljpannacotta med färska jordgubbar

    • Spansk tapasbuffé

      395:-

      - Marinerade oliver och soltorkade tomater
      - Marinerad aubergin, zuccini, paprika och kronärtskocka
      - Räkor i olja med vitlök och chili
      - Vitlöksbröd med tomat och vattenmelonescabeché
      - Spanska charketurier (lomo, jamon serrano, chorizo)
      - Potatis och blomkålstortilla
      - Albondigas i saffran- och mandelsås
      - Blandad sallad i vinägrett
      - Crème catalana pannacotta med rabarberkompott
      - Spanskt bondbröd med smör

    • Italiensk buffé

      395:-

      - Ört och vitlöksmarrinerade grönsaker
      - Ägghalvor med tapenade, pinjenötter och ruccola
      - Tomat och mozzarella caprese
      - Parmaskinka, salami Milano och Mortadella
      - Cesarsallad med citrusmarinerad lax eller kyckling
      - Pastasallad "Arrabiata"
      - Toscansk bondsoppa med linser, tryffel och rotfrukter
      - Tiramisu
      - 2 sorters italienska dessertostar
      - Focaccia och smör
      - Grissini

    • Lammgrillning

      325:-

      - Marinerat helgrillat lamm
      - Potatissallad eller gratäng
      - Blandad sallad med färska örter
      - Färskost smaksatt med ramslök
      - Hembakat surdegsbröd

    • Medeltidsbuffé

      375:-

      - Helstekt vildsvinskarré
      - Pot-au-feu på fasan med rotfrukter och klosteröl
      - Confit på fasanlår
      - Portvinskokta fikon med kanel och stjärnanis
      -  Kikärtor kokta med vitlök, örter och olivolja
      - Ört- och krassesallad med kumminvinägrett
      - Beduinpuré
      - Rotfrukter rostade med honung
      - Hembakt bröd och smör

    • Crossover-buffé

      410:-

      - Sallad på färska rödbetor, Stafva covré, honung, ruccola och valnötter
      - Blandad sallad med färska örter och plommonvinägrett
      - Bruscetta med tomat- och mangosalsa
      - Ölkokta blåmusslor i Tom ka gai
      - Lättbakad laxmed wasabi, soya och kapris
      - Marinerade kycklingspett med kryddig nudelsallad
      - Cannelloni fylld med spenat, ädelost, bacon och kyckling
      - Lammcarpaccio med jordärtskocka, tryffel och svamp
      - Choklad- och nötbrownie
      - Hembakt bröd och ramslöksgremolata

    • Asiatisk buffé

      395:-

      - Lättbakad laxtartar med soya, wasabi, kapris, persilja, ingefära
      - Kimicheekål med marinerade biffspett
      - Glasnudelsallad med vitlöksstekta jätteräkor
      - Tom ka gai (thailändsk kycklingsoppa med kokosmjölk, lime, galangal och koriander)
      - Kycklingspett med jordnötssås
      - Friterade risbollar
      - Asiatisk Caesarsallad med långbakad karré
      - Blandad färsk frukt
      - Hembakat bröd ramslöksgremolata