Catering
Året runt kan man anlita oss för cateringuppdrag. Vi har mycket och lång erfarenhet och vi skräddarsyr gärna menyer utifrån kundens egen smak, behov och plånbok.
Se nedan för exempel. I regel är minimum för catering 20 personer.
Det går även att hyra köksmästare Henrik Westerlund om man vill ha en mästerkock som lagar mat hemma i sitt eget kök under en speciell afton.



-
-
Menyförslag catering
Priser per person inkl. moms
-
Lätt måltidsbuffé
125:-- Ädelostpaj med blomkål och kyckling (eller annan paj)
- Blandad sallad med vinägrett
- Hembakat surdegsbröd ramslöksgremolata -
Sommarbuffé
345:-- 2 sorters sill med tillbehör (rödlök, gräddfil)
- Västerbottenostpaj
- Gravad lax med gotländsk senapssås
- Kalvrostbiff med chiligremolata och primörsallad
- Kokt potatis ( färsk vid säsong )
- Knäckebröd, hembaktbröd smör- Ramslöksfärskost
- Vaniljpannacotta med färska jordgubbar
-
Spansk tapasbuffé
395:-- Marinerade oliver och soltorkade tomater
- Marinerad aubergin, zuccini, paprika och kronärtskocka
- Räkor i olja med vitlök och chili
- Vitlöksbröd med tomat och vattenmelonescabeché
- Spanska charketurier (lomo, jamon serrano, chorizo)
- Potatis och blomkålstortilla
- Albondigas i saffran- och mandelsås
- Blandad sallad i vinägrett
- Crème catalana pannacotta med rabarberkompott
- Spanskt bondbröd med smör -
Italiensk buffé
395:-- Ört och vitlöksmarrinerade grönsaker
- Ägghalvor med tapenade, pinjenötter och ruccola
- Tomat och mozzarella caprese
- Parmaskinka, salami Milano och Mortadella
- Cesarsallad med citrusmarinerad lax eller kyckling
- Pastasallad "Arrabiata"
- Toscansk bondsoppa med linser, tryffel och rotfrukter
- Tiramisu
- 2 sorters italienska dessertostar
- Focaccia och smör
- Grissini -
Lammgrillning
325:-- Marinerat helgrillat lamm
- Potatissallad eller gratäng
- Blandad sallad med färska örter
- Färskost smaksatt med ramslök
- Hembakat surdegsbröd -
Medeltidsbuffé
375:-- Helstekt vildsvinskarré
- Pot-au-feu på fasan med rotfrukter och klosteröl
- Confit på fasanlår
- Portvinskokta fikon med kanel och stjärnanis
- Kikärtor kokta med vitlök, örter och olivolja
- Ört- och krassesallad med kumminvinägrett
- Beduinpuré
- Rotfrukter rostade med honung
- Hembakt bröd och smör -
Crossover-buffé
410:-- Sallad på färska rödbetor, Stafva covré, honung, ruccola och valnötter
- Blandad sallad med färska örter och plommonvinägrett
- Bruscetta med tomat- och mangosalsa
- Ölkokta blåmusslor i Tom ka gai
- Lättbakad laxmed wasabi, soya och kapris
- Marinerade kycklingspett med kryddig nudelsallad
- Cannelloni fylld med spenat, ädelost, bacon och kyckling
- Lammcarpaccio med jordärtskocka, tryffel och svamp
- Choklad- och nötbrownie
- Hembakt bröd och ramslöksgremolata -
Asiatisk buffé
395:-- Lättbakad laxtartar med soya, wasabi, kapris, persilja, ingefära
- Kimicheekål med marinerade biffspett
- Glasnudelsallad med vitlöksstekta jätteräkor
- Tom ka gai (thailändsk kycklingsoppa med kokosmjölk, lime, galangal och koriander)
- Kycklingspett med jordnötssås
- Friterade risbollar
- Asiatisk Caesarsallad med långbakad karré
- Blandad färsk frukt
- Hembakat bröd ramslöksgremolata
-
Bröllop
Sedan 2004 utför vi minst 5 olika bröllop per år, ofta fler, de flesta under sommartid men även några höst- och vår- samt något enstaka vinterbröllop. Detta innebär att vi har arbetat i många olika festlokaler och bygdegårdar runt om på ön och besitter en gedigen kunskap och erfarenhet för just denna typ av festligheter. Vi förstår att bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i brudparets liv och har alltid som ambition att prestera på absolut toppklass. Vi brukar inleda med en dialog med brudparet för att förstå vad de har för idéer och tankar kring sitt bröllop och bröllopsmiddag, vi kommer gärna med tips, därefter utformas en personlig offert utifrån brudparets tankar, önskningar och smaklökar. Självklart får man provsmaka menyn i förväg om man vill.
Nedan listar vi några förslag på olika rätter som vi har serverat på tidigare bröllop.
-
-
Bröllopsmeny
-
Bröllopsmeny (förslag)
495:-FÖRRÄTTER
Västerbottencheesecake / Kalixlöjrom / inlagd rödlök / citron
Ankleverterrine / gelé på granatäpple / portvinsbakade fikon / brioche
Krämig hummersoppa / Cognac / portvin / Stafva ockra / skaldjur / parmesan- & timjanspinne
Blandad sallad / färska örter / tryffel / fårfiol / Stafva vit / primörgrönsaker / jordärtskockschipsVARMRÄTTER
Lättrökt och bakad hälleflundra / skaldjurspotatispuré / dragon / bondbönor / saffransvinägrett
Apelsin och ingefärsstekt ankbröst / pak soi / potatis- och blomkålstortillia / salmbärssås
Ramslökssotad lammytterfilé / svamp- och potatisterinne / romanesco / rostad vitlökssås
Ört- och vitlöksbakad oxfilé / rostad färskpotatis / sommarens primörer / marsalavinsåsDESSERT
Granny Smith sorbet / bakade galaäpplen / äppelgelé / äppelflarn
Passionsfruktssorbet/ Sambuccagelé/ apelsinsallad
BRÖLLOPSTÅRTA
Enligt önskemål
-
