Almedalsveckan

V27 är numera, utan konkurrens, den mest intensiva veckan för Gotlands besöksnäring. Vi på Rosengården har varit med från start när den började expandera utanför Strandgatan och Hästbacken.

Vi hyr ut våra lokaler, främst morgon/ fm fram till kl. 11:00 med tillträde så tidigt som Ni önskar. Det går också att hyra eftermiddagspasset som är mellan 14:00-16:30. Vi har två olika enheter att hyra ut.

#1 Uteservering med tillhörande scen framför Sankta Karins kyrkoruin, ingång Rosengårdens huvudentré. Denna del lämpar sig för grupper mellan 50-250 personer för mingel, föreläsning, seminarium mm.

Pris fm. 15 000:-

Pris em. 20 000:-

#2 Matsal + utomhusbar med entré från Södra kyrkogatan (barentré).

Denna del lämpar sig för grupper mellan 15-80 personer främst för föreläsningar/ seminarium med kanske ett efterföljande mingel i utomhusbaren.

Pris fm. 10 000:-

Pris em. 15 000:-

Det går även att hyra båda enheterna då med en kapacitet på upp till 400-500 personer. Önskar man hyra heldagar är detta möjligt men då blir priset ett annat då vi avstår från vår lunch- och/eller kvällsservering. I dessa fall hänvisar vi till mailkontakt för kostnadsförslag.

Större delen av ytorna är vädersäkrade.

Önskar Ni hyra flera pass så lämnar vi rabatt på priset.

Priserna är exklusive moms. Det tillkommer kostnad för eventuell teknik, förtäring samt ståbord med strumpa (vi har fyrkantiga ljusa ståbord utan kostnad). Bordsvatten bjuder vi på. Våra egna möbler får självklart användas utan kostnad likaså ingår den personal som krävs för Ert evenemang i priset. Om Ni vill hjälper vi Er att förbereda Ert evenemang så det blir precis som Ni önskar, i tid.

Önskar Ni förtäring så har vi några av Gotlands duktigaste kockar i köket och vi serverar allt från barsnacks, kanelbullar och kaffe till ostron, gåslever och Champagne samt diverse bufféer och mingelmat.

Under lunchtid serveras vällagade affärsluncher och under middagstid är det fokus på a la carte med gotländsk inspiration, allt självklart lagat på plats från grunden.

Utöver detta utför vi även förstklassiga cateringuppdrag under veckan som vi skräddarsyr efter Era behov! Vi har alkoholtillstånd även för catering.